Ghent-Authentic's Lam Gods Digital Talk: een veilig, hartverwarmend en makkelijk te organiseren initiatief voor bedrijven, serviceclubs, organisaties die hun leden willen verrassen en inspireren

Kristel Vereecken
0010012010
Digital Talk Lam Gods: Inspirerende, live, online lezing door Kristel Vereecken (50 min + 20 min Q&A)
 
Wat klanten zeggen:
Aan de hand van schitterend beeldmateriaal gaat Kristel Vereecken op zoek naar wat het Lam Gods ook vandaag nog zo inspirerend, geniaal en adembenemend maakt. Ze deelt haar gepassioneerde kennersblik op het Lam Gods, gaat verder dan het puur academische en kunsthistorische en verkent op geheel eigen wijze, ook de spirituele en de filosofische rijkdom van het Lam Gods. De lezing is interactief, actueel en bijzonder inspirerend. Na de lezing zullen jullie niet alleen helemaal mee zijn met wat het Lam Gods nu zo bijzonder maakt, jullie zullen de schoonheid ervan op een dieper niveau kunnen ervaren en zelf een beetje expert worden
 
Vele bedrijven, serviceclubs en vriendengroepen zijn op zoek naar een veilig, persoonlijk en hartverwarmend initiatief om elkaar te zien, om samen te kunnen genieten, om elkaar echt een plezier te doen en dit op een comfortabele en makkelijk te organiseren manier. 
 
De Lam Gods Box in 3 eenvoudige stappen:
 
1. Bestel een foodbox (lunch/apero) bij een lokale cateraar of sla zelf aan het kokerellen
2. Inspirerende, dynamische live, online lezing + zeer goed beeldmateriaal van het Lam Gods door Kristel Vereecken: 50 min lezing + 20 min Q&A op een online platform van uw keuze (zoom/MS Teams enz)
3. Boek een ticketje online om nadien zelf het Lam Gods te gaan bekijken in de spiksplinternieuwe opstelling in de Sint-Baafskathedraal
 
Prijs: € 750,00 + 21% BTW (voor de lezing - voor een reeks prijs ovt). Tickets Lam Gods en catering niet inbegrepen
 
Boeken: stuur een mailtje met gewenste datum, startuur naar info@ghent-authentic.com 
 
De spreekster in aktie: klik hier voor een kort stukje
Enkele reacties:
Dag Kristel, Ik wens je graag te bedanking voor de Digital Talk van deze middag over het Lam Gods ! Het was super. Klanten waren mega enthousiast ! De spits is er af. Op naar de sessies volgende week !! Groetjes, (vanwege een Bank uit het Gentse)
Beste allemaal,Hartelijk dank voor de organisatie van de DIGITAL TALK voor onze club PROBUS WAREGEM POTEGHEM.De reacties waren unaniem zeer positief - GENIAAL - proficiat voor de organisatie, de catering en vooral voor de spreekster Kristel Vereecken. Met vriendelijke groeten, Frans Colpaert, secretaris Probus Poteghem

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.