Ghent-Authentic's Lam Gods box: een veilig, hartverwarmend en makkelijk te organiseren initiatief voor bedrijven, serviceclubs, organisaties die een lichtpuntje willen schenken in deze donkere tijden!

Kristel Vereecken
0010012010
Tip! Eindejaarsideetje! De Lam Gods box 
 
Vele bedrijven, serviceclubs en vriendengroepen zijn op zoek naar een veilig, persoonlijk en hartverwarmend initiatief om elkaar te zien, om samen te kunnen genieten, om elkaar echt een plezier te doen en dit op een comfortabele en makkelijk te organiseren manier. 
 
De Lam Gods Box in 3 eenvoudige stappen:
 
1. Bestel een foodbox (lunch/apero) bij een lokale cateraar of sla zelf aan het kokerellen
2. Inspirerende, dynamische online lezing + zeer goed beeldmateriaal van het Lam Gods: 50 min lezing + 20 min Q&A op een online platform van uw keuze (zoom/MS Teams enz)
3. Ticketje om het Lam Gods nadien zelf te gaan bekijken 
 
Prijs: € 750,00 + 21% BTW (voor de lezing - voor een reeks lezingen prijs ovt). Tickets Lam Gods (€5,00/p) en catering niet inbegrepen
 
Boeken: stuur een mailtje met gewenste datum, startuur naar info@ghent-authentic.com 
Enkele reacties:
Dag Kristel, Ik wens je graag te bedanking voor de Digital Talk van deze middag over het Lam Gods ! Het was super. Klanten waren mega enthousiast ! De spits is er af. Op naar de sessies volgende week !! Groetjes, (vanwege een Bank uit het Gentse)
Beste allemaal,Hartelijk dank voor de organisatie van de DIGITAL TALK voor onze club PROBUS WAREGEM POTEGHEM.De reacties waren unaniem zeer positief - GENIAAL - proficiat voor de organisatie, de catering en vooral voor de spreekster Kristel Vereecken. Met vriendelijke groeten, Frans Colpaert, secretaris Probus Poteghem

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.