Première: Ghent-Authentic's Wintercircus rondleidingen

Wintercircus Gent
IMG_2076
IMG_2057
IMG_2080

Ontdek wat Ghent-Authentic voor uw bedrijf kan betekenen in het iconische Wintercircus. Naast exclusieve 'behind the scenes'-bezoeken, bieden we ook combinaties met stadswandelingen, de Krook of de Boekentoren. Neem contact op voor een unieke ervaring op maat! info@ghent-authentic.com

Bij Ghent-Authentic hebben we vaak een jarenlange band met onze klanten. We kennen onze klanten. We weten wat hen bezig houdt, waar ze naar op zoek zijn. 

In juni vroeg  Delen Private Bank Ghent-Authentic om een programma op maat te maken op een locatie in Gent waarbij privérondleidingen konden gekoppeld worden aan een hapje en een drankje. O ja, het moest een stukje van Gent zijn dat hun klanten nog niet kenden. Geen eenvoudige vraag! Delen Private Bank is al 12 jaar klant bij Ghent-Authentic en heeft al veel van Gent met Ghent-Authentic ontdekt.   

Ik trok mijn vat vol ideëen open en daaruit popte het WINTERCIRCUS op  In juni zat het Wintercircus nog in de laatste rechte lijn voor de opening die gepland was voor september. Zelfs voor het Gentse clienteel zou dit gegarandeerd een nieuwe ervaring zijn. 

Delen Private Bank was enthousiast, en samen gingen we aan de slag. We werkten in detail alles uit: locatiebezoeken, brainstormsessies, research. We gingen nog meer graven in de diepte, spraken alle mogelijke contacten van ons netwerk aan, zowel binnen als buiten het Wintercircus, om nog beter dat tikkeltje extra te kunnen bieden. Nog meer op maat, nog persoonlijker, nog meer inspirerend, nog meer gelaagd, nog meer behind the scenes. 

Ook de praktische kant moest kloppen als een bus. Het parcours werd zorgvuldig uitgestippeld en tientallen keren afgestapt om de juiste 'wow-momenten' te vinden, om het tegelijk ontspannen, comfortabel als boeiend te maken.

Het resultaat mocht gezien zijn! 2 dagen, 20 rondleidingen verspreid over 10 timeslots, 4 professionele Ghent-Authentic gidsen die het beste van zichzelf gaven, vol passie en overgave. We gingen het gesprek aan over het Wintercircus gisteren, vandaag en morgen. We deelden facts and figures. We vertelden de verhalen, anekdotes en de dromen van bewoners vroeger en nu. 

De genodigden hingen aan onze lippen en kwamen ogen tekort. Twinkelende ogen, brede glimlachen en met nog een extra vraagje hier en daar na de rondleiding, sloten we af met een hapje en drankje in Bar Bougie die voor de gelegenheid was afgehuurd. 

Wie erbij was, weet meer. Wie erbij was, wil meer 

Disclaimer: Bij Ghent-Authentic delen we slechts sporadisch al de geweldige dingen die we mogen doen. Te weinig wellicht. We hebben geen marketing machine. We voeren geen uitgebreide sociale media campagnes. We kiezen voor het persoonlijk contact, de samenwerking, en de inhoud. We spenderen al onze tijd om het beste van Gent en van onszelf en de expertise die we over de jaren heen hebben opgebouwd te delen met onze klanten

Reaktionen

We hebben genoten van het

We hebben genoten van het lichtfestival, niet in het minst dankzij onze Gids Sarah, licht in de duisternis (ook letterlijk!). Aanstekelijk en hartverwarmend enthousiasme... Bedankt Karolien en An