Gent verlicht met Ghent-Authentic !

Tijdens de donkere dagen is Gent magisch mooi. Dankzij de zorgvuldig uitgekozen en ontworpen verlichting komen de Middeleeuwse stenen, kerken en straatjes volop tot hun recht. Geen wonder dat Vlaanderen Vakantieland er onlangs een stemmige reportage over maakte ! 

'Gent by night' is een sfeervolle, gegidste avondwandeling in het historische hart van Gent waarbij we ons laten leiden en verleiden door het veelvuldig bekroonde lichtplan van Gent. Ideaal voor een avondje uit in Gent !

 

Prijs: 10,00 euro/p, minimumforfait van 140,00 euro, max. 20 personen per gids.

Inbegrepen: een privé wandeling langs het lichtplan met een gediplomeerde gids van Ghent-Authentic die op een ontspannen, interactieve en tegelijk professionele manier gidst, stadsplannetjes, tips & tricks en Gentse neuzekes !

Meer info, klik hier of email naar info@ghent-authentic.com of bel 0498/10 99 61.