Nie neute, nie pleuje en nogmaals Gentse Feesten !

Na 10 dagen Gentse Feesten moet een mens bekomen. Van de vele indrukken, de onverwachte ontmoetingen, de ontroerende verhalen en het weerbarstige weer maar we hebben niet gepleujd net zomin als de vele Gent-lovers die onze 'Nie Pleujewandeling gevolgd hebben. Jong en oud, rasechte Gentenaren en inwijkelingen, koppels, singles, families met kinderen en zonder kinderen, collega's, vrienden en vrienden van vrienden, verwachtingsvolle gezichten, de ene al beter uitgeslapen dan de andere, klaar om zich volledig 'te smijten'. "Jullie moeten jullie niet inhouden", zei ik en dat deden ze ook niet. Mensen vertelden me vergeten verhalen, bleven napraten en gingen samen iets eten met hen die ze tijdens de wandeling hadden leren kennenDat zijn Gentse Feesten ten top, dacht ik. Daar draait het om. Daar doe ik het voor. Daar geniet ik van :)

Voor zij die er niet bij konden zijn, een preview in de reportage die AVS gemaakt heeft over de wandeling op 18 julihttp://www.avs.be/gentsefeesten.html en een 'Nie Pleuje' gedichtje in bijlage.

Gezien de grote belangstelling wordt de 'Nie Pleuje' wandeling voortaan opgenomen in ons vast aanbod !

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.