Wat mag je verwachten van een rondleiding op maat in Gent bij Ghent-Authentic - een voorbeeld uit de praktijk!

Krook
Wintercircus Gent

Wat een van onze klanten spontaan poste op google review en 'in a nutshell' duidelijk maakt wat een rondleiding op maat bij Ghent-Authentic allemaal inhoudt:

Voor onze teambuilding in Gent wilden we voor de collega's van Velux Commercial-Belgie een gegidste rondleiding organiseren. Bedoeling was om vernieuwende en moderne architectuur te combineren met eigen projecten in de binnenstad. Na een verkennend gesprek deed Kristel een voorstel op maat waar we ons snel konden in vinden.

De rondleiding overtrof de verwachtingen, met als een hoogtepunt een uitgebreid bezoek aan de stadsbibiliotheek 'de Krook'. Het nabijgelegen Wintercircus werd ook nog even meegepikt.
Ons team bekijkt de wereld met een 'bouw-technische bril', iets waar Kristel vakkundig op inspeelde. Als je op zoek bent naar een kwalitatieve rondleiding op maat is Ghent-Authentic is een echte aanrader.