Ghent-Authentic en de vele dimensies van de Gentse stadshal. Het ontdekken waard !

Stadshal Gent
Stadshal - Gent Jazz Club - Bugge Wesseltoft

De stadshal van architecten Robbrecht & Daem beroert nog steeds de Gentse gemoederen. Te groot, te imposant, teveel van het goede volgens sommigen. Gedurfd, verrassend, vernieuwend volgens anderen. Wat er ook van zij, de Stadshal heeft vele dimensies die het ontdekken waard zijn. Wie denkt dat hedendaagse architectuur koud en kil moet zijn, zal verrast zijn door de warme gezelligheid van het stadscafé dat onder de hal verzonken is, van het erbijhorende zonneterras naast de 'green' en van de intimiteit van de jazz optredens die er op regelmatige tijdstippen worden georganiseerd. Wij genoten in ieder geval volop van wat de Noorse jazz pianist Bugge Wesseltoft gisterenavond ten berde gaf ! Heerlijk ! 

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.