Live en/of Digitaal GENT bezoeken met Ghent-Authentic? Beiden hebben hun charme ♥

Founder Ghent-Authentic - Ghent-Authentic guide

LIVE wandelingen zijn weer mogelijk, met max. 20 personen. Omdat we het graag veilig, ontspannen en plezant houden, kiezen we bij voorkeur voor kleine groepjes (10 p is ideaal), rustige plekjes en een groen traject waar mondmaskers niet verplicht zijn. En ja dat kan ! 

Trek je er liever op eigen houtje op uit ? Hou je van verdieping en inspiratie ? Bereid je je graag voor?  dan zijn onze LIVE DIGITAL talks over het Lam Gods misschien wel iets voor jou. Binnenkort ook mogelijk via individuele inschrijving!
 
Lees ook het interview dat we deden voor Lowiz/Meet in Gent en Oost-Vlaanderen over vertragen, leren en vooral experimenteren ☀ tijdens coronatijden https://www.lowiz.org/lowiz-ontmoet-kristel-vereecken