Ghent-Authentic is terug! Gent bezoeken post-corona met de gidsen van Ghent-Authentic - FAQ

Gent bezoeken post-corona: alle praktische info en FAQ vind je hieronder! Klik op 'more' (rechterkant pagina)

Nu de coronacrisis bedwongen is, is toerisme in Belgie en in de EU weer toegelaten.

Wat is toegelaten ? Toeristische rondleidingen, boottochtjes, terrasjes doen, winkelen, een museumpje doen, op restaurant gaan,

Welke maatregelen moet je in acht houden? Voldoende afstand houden, correcte handhygiene, max. 15 personen per bubbel. Mondmaskers zijn sterk aangeraden op drukkere plaatsen en verplicht bij het nemen van het openbaar vervoer. 

Voor alle detailinfo over de maatregelen, verwijzen we door naar de website van onze overheid: https://www.info-coronavirus.be/nl/faqs/

Wat kan niet? Iemand de hand schudden, omhelzen, kussen, samenscholingen

Meest gestelde vragen door onze klanten mbt Corona/COVID-19 en de Ghent-Authentic rondleidingen  

1/ Hoe groot mag mijn groep zijn ?

De groep mag max 20 personen groot zijn. Echter om op een comfortabele manier fte kunnen gidsen, raden we aan om met jullie bubble van max. 15 personen te komen. Dan hebben jullie bovendien het bijkomend voordeel dat jullie onderling geen afstand hoeven te bewaren.

2/ Welke maatregelen hanteren jullie tijdens de toers ?

De gidsen dragen een gezichtsscherm en houden de nodige afstand van de klanten. Ze blijven zeer goed verstaanbaar.

3/ Moet ik zelf een masker dragen?

Binnen je bubbel hoef je geen maskers te dragen. Echter op drukkere plaatsen is het wel aangeraden. Hou er dus zeker eentje op zak.

4/ Welke tours raden jullie aan tijdens de coronatijden?

We bieden enkel die tours aan uit ons aanbod die 100% veilig en coronaproof zijn. We zoeken rustige plekjes op en vermijden de drukte. Per rondleiding vermelden we het beste tijdstip om deze wandeling te doen. Tips voor de zomer 2020 vinden jullie hier.

5/ Ik had een tour geboekt maar kon owv COVID-19 niet naar Gent afreizen. Wat betekent dit voor mijn boeking ?

We boeken je tour met veel plezier en zonder extra kosten om naar een andere datum later in 2020 of in 2021. Zoals steeds kies jij de datum en het uur dat het beste voor je past.  

Heb je al een voorschot betaald dan bezorgen we je per email een voucher met het betaalde bedrag die je kan gebruiken bij Ghent-Authentic zowel in 2020 als in 2021. Deze voucher is overdraagbaar naar familie, vrienden, collega's in geval je noch in 2020, noch in 2021 Gent zelf zou bezoeken.

Comments

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.