De impact van Corona/Covid-19 op de Ghent-Authentic tours en wat dit voor jou betekent - Update 08/05/2020

De impact van Corona/COVID-19 op Gent

Het Coronavirus/Covid-19 laat zich ook in België heel sterk voelen. Er is een reisverbod. Zowel reizen van, naar als in België is verboden.

In Gent zijn alle winkels, musea, en publieke ruimten gesloten. Toeristische rondleidingen, boottochten, activiteiten zijn verboden.

Deze uitzonderlijke strikte maatregelen zijn ook nodig willen we het verspreiden van het virus tegengaan. Ze zijn nodig om ons veilig en gezond te houden en we houden ons daar dan ook heel strikt aan. 

Voor alle detailinfo over de maatregelen, verwijzen we door naar de website van onze overheid: https://www.info-coronavirus.be/nl/faqs/

Deze maatregelen gelden tot en met 18/5/2020 maar zullen wellicht verlengd worden. We houden jullie op de hoogte.

Meest gestelde vragen door onze klanten mbt Corona/COVID-19 en de Ghent-Authentic rondleidingen  

1/ Is Ghent-Authentic gesloten?

Ja : Het Ghent-Authentic kantoor aan de Ajuinlei 1 is gesloten. U kan ons dus geen bezoekje brengen aan het Ajuinlei.

Nee: We blijven verderwerken achter de schermen. We blijven voor onze klanten bereikbaar zowel telefonisch op +32 9 269 52 18 als per email, en dit van maandag tot en met vrijdag, van 9-17u. We zullen u altijd, zoals u het van ons gewoon bent, persoonlijk te woord staan en verder helpen.

2/ Wanneer herbeginnen de tours ?

We volgen strikt de richtlijnen van de overheid. De gezondheid en veiligheid van onze klanten, onze gidsen, onze familie, vrienden en mede-Gentenaren stellen zijn voor ons het allerbelangrijkste. Tot en met 18/5/2020 zijn tours zeker en vast verboden. 

We volgen dit van dichtbij voor u op en houden u op de hoogte. 

3/ Ik heb een tour geboekt maar kan owv Corona/COVID-19 niet naar Gent afreizen. Wat kan Ghent-Authentic voor mij doen?

We boeken je tour met veel plezier en zonder extra kosten om naar een andere datum later op het jaar of in 2021. Zoals steeds kies jij de datum en het uur dat het beste voor je past.  

Heb je al een voorschot betaald dan bezorgen we je per email een voucher met het betaalde bedrag die je kan gebruiken bij Ghent-Authentic zowel in 2020 als in 2021. Deze voucher is overdraagbaar naar familie, vrienden, collega's in geval je noch in 2020, noch in 2021 Gent zelf zou bezoeken.

Deze voucher is een toepassing van de recente corona noodmaatregelen die de Belgische overheid uitgevaardigd heeft ter bescherming van de Belgische economie en de culturele, toeristische,reissector - waarvan Ghent-Authentic deel uitmaakt - in het bijzonder. We zijn u zeer dankbaar voor uw begrip en zullen er zoals altijd alles aan doen om uw bezoek aan Gent in de toekomst onvergetelijk te maken.

4/ Kan ik al een toer boeken voor de zomer of het najaar 2020 ?

Zeker en vast ! Het betekent heel veel voor ons en is essentieel om in deze coronatijden te kunnen blijven standhouden. 

Stuur ons een mailtje met wat u in gedachten heeft en we werken een mooie, gedetailleerde en gepersonaliseerde offerte voor u uit. 

Commentaires

Publier un nouveau commentaire

Le contenu de ce champ sera maintenu privé et ne sera pas affiché publiquement.