NIEUW: LAM GODS PROGRAMMA'S

Van bij de oprichting van Ghent-Authentic is het Lam Gods het speerpunt van Ghent-Authentic. Door de jaren heen namen we klanten uit binnen-en buitenland mee naar het Lam Gods. In quasi alle gevallen vergde het enige overtuiging van onze kant om toch een bezoek aan het Lam Gods mee op te nemen in de toer. In alle gevallen zijn mensen, eens we de wereld van het Lam Gods en Van Eyck voor hen ontsluiten, gefascineerd door het Lam Gods en zijn ze amper nog uit de kathedraal weg te slaan :) Het Van Eyck jaar 2020 is dan ook een hoogjaar bij Ghent-Authentic, iets wat we nu al graag met u en met de wereld delen. 

Ghent-Authentic's Lam Gods programma’s:

• Exclusieve 'Lam Gods' nocturne in de Sint-Baafskathedraal (na sluitingsuur kathedraal): 'Up close & personal' met Van Eyck

Wat: gegidst privé bezoek Lam Gods achter de schermen, een bijzondere en onvergetelijke ervaring

Duur: 1u. 

Meest geboekt door: (internationale) bedrijfsleven en organisaties

Prijs: op aanvraag - tijdig boeken is aangewezen.

• Lam Gods ‘indept’ (3u), een hedendaagse, inspirerende inkijk in de genialiteit van Van Eyck

Wat: korte Lam Gods stadstoer (30 min) + bezoek Lam Gods Sint-Baafskathedraal, originele locatie en leefwereld van Van Eyck (45') + korte verdiepende lezing en inkijk in het verbluffende restauratieproces + Q&A (45 min) + bezoek restauratie (30 min) en verplaatsing

Aantal personen: tot 60p. (max. 20p./gids)

Meest geboekt door: incentive bedrijven, kunstminnende organisaties, vrienden van musea

Prijs: prijzen zijn op aanvraag afhankelijk van het aantal deelnemers, gidsen. Richtprijs (gids, wandeling, lezing) op basis van 20 deelnemers: €75/p. (incl. 21% Btw). Tickets MSK/Lam Gods niet inbegrepen.

• Lam Gods lezing (1u) 'Het Lam Gods, what's the big deal?' 

Wat: Deze lezing geeft op een inspirerende manier antwoord op 'wat is er zo geniaal, speciaal en magistraal aan het Lam Gods dat we er na bijna 600 jaar nog steeds niet op zijn uitgekeken'. Mogelijkheid om de lezing op uw maat te maken afhankelijk van uw voorkennis, uw eerder algemene interesse of specifieke interesse m.b.t. het Lam Gods (theologisch, kunsthistorisch, restauratie Lam Gods enz.) en wordt gegeven door inspirerende spreekster, TED TALK spreekster, Lam Gods adept en zaakvoerster van Ghent-Authentic, Kristel Vereecken. 

Aantal personen: afhankelijk van de grootte van de zaal

Meest geboekt door: incentive bedrijven, kunstminnende organisaties, vrienden van musea enz. 

Prijs: op aanvraag

Taal: NL/ EN

Locatie: naar keuze, bij u thuis, op het bedrijf, op een historische locatie in de Gentse binnenstad enz.

Boek hier uw programma: info@ghent-authentic.com of +32 (0) 9 269 52 18

Commentaires

Dag Mevrouw, Met zeer veel

Dag Mevrouw, Met zeer veel interesse heb ik gisterenavond naar je enthousiaste ( gepassioneerde) uiteenzetting over het lam Gods geluisterd! PS: heb kort je website beken en oa een TED talk ..dit is +++ Nog een aangename dag verder, H. Sigiez - Partena - lezing Lam Gods - 22/01/2019

Beste Kristel, Iedereen die

Beste Kristel, Iedereen die heeft deelgenomen aan het bezoek van maandag was razend enthousiast, zowel over de rondleiding, als (vooral) over jou. Noch het ene, noch het andere verbaast mij. Wij zeggen het voort aan allen die het willen horen. Oprechte dank dus en tot weldra. Groeten van W. Van Eeckhoutte - Advocatenassociatie Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse - Lam Gods nocturne - 21/01/2019

Publier un nouveau commentaire

Le contenu de ce champ sera maintenu privé et ne sera pas affiché publiquement.