Gentse Feesten 2012 (14/7-23/7): elke dag 2 gegidste Ghent-Authentic rondleidingen: 'DOUBLE TRACK' en 'NIE PLEUJE' !

Opening nieuwjaarsreceptie

Binnen een week is het weer zover ! De Gentse Feesten ! Jaarlijkse hoogmis van straattheater, concerten allerhande, eindeloze nachten en fel gesmaakte dagen maar vooral feest van de stad, van Gent vroeger, vandaag en morgen. De Gentse Feesten zijn een ideaal moment om de stad beter te leren kennen en daar spelen wij graag op in.

Met onze 'NIE PLEUJE' wandeling (telkens om 10u30) kom je niet alleen meer te weten over de rebelse Gentse mentaliteit, maar ontdek je ook verrassende hoekjes in o.a. het Prinsenhof en Patershol. 

Ben je meer into actuele kunst dan is onze 'DOUBLE TRACK' wandeling (telkens om 14u) gegarandeerd iets voor jou met binnenbezoeken in o.a. hotel De Ghellinck en einde in de schitterende Sint-Baafsabdij. 

Inschrijven kan bij Uitbureau op 09/233 77 88 of via volgende links: http://www.uitbureau.be/voorstelling2.aspx?VoorstellingId=1848 (Nie Pleuje) en http://www.uitbureau.be/voorstelling2.aspx?VoorstellingId=1625 (Double Track).